Tallin tarinat

Täältä löydät tarinoita mitä minä olen kirjoittanut tallin tapahtumista. Tavalliset hoitajat eivät siis kirjoita tänne vaan hoitoviekkuun.

9.9.2015

Moi! Olen Sindi ja hoidan Reneä ja Cillaa. Heräsin tänään puoli seitsemältä. Nyt oli menossa aamu ruokinta. Silja ehdotti että nukkuisin tänään pitempään. Menin syömään aamupalaa. Puin vaatteet ja söin. Menin ulos ja hain pyöräni varastosta. Kun saavuin laitoin pyöräni nojaamaan maanesin seinään. Menin varuste huoneeseen kysymään voinko ratsastaa Renellä. Essi antoi luvan ja sanoi että Rene menisi vasta ilta päivän tunneille. Otin riimun ja menin hakemaan Renen. Kun huusin Reneä Jani tuli luokseni ja rupesi tökkimään minua turvallaan.

-Lopeta jo,sanoin nauraen.

Otin Renen riimun ja talutin sen pesupaikalle. Kentällä oli tunti menossa. Sidoin Renen kiinni ja hain harjat varuste huoneesta. Rita ja Essi juttelivat.

-Tallin aika taulu muuttuu Rene menee ilta päivällä kolmos tunnille, Essi sanoi.

-Ok,sanoin ja menin harjaamaan Renen. Kun olin harjannut Renen hain varusteet ja varustin sen. Nousin ratsaille ja lähdin maastoon. Päätin ratsastaa katsomaan vaelluspaikkaamme. Se oli muuttunut mutta se oli vieläkin hieno.

-Voi ei, sanoin. Kello on jo noin paljon. Menin Renen luo ja hyppäsin satulaan...

Sindi